onsdag, november 4

Pucko! Ice ice baby..


Sitter och smuttar på en iskall Pucko för tillfället, det är mumma alltså! Undra om det finns en drink med det? Om inte så skall jag skapa en!
Har ni förresten sett att det kommit ut en glass som heter och smakar Pucko? Jag har inte smakat den än, för den säljs bara med Hemglass-bilen tror jag (och jag köper aldrig därifrån), men har någon av er smakat den? Jag vill haaaaaaaa!

4 kommentarer:

siss sa...

Haha om det finns en drink med pucko i :P Du kan ju he vad som helst i en drink bara de smakar bra för gästen :P Kom hit så ska jag ge dig en drink med pucko i vettja! Har lite olika likörer hemma som vi kan blanda i med ;)

Hannah sa...

Hah, jo det är klart d: Men jag menade om det liksom finns en drink med Pucko som har namn och särskilda ingredienser, typ "en vodkapucko" eller nåt d:

sofie sa...

Jag har smakat den! Jättegod! :) Vi köpte ett paket från Hemglassbilen när den var ute i Nordanås hos Fredrik! :) Mums filibaba!

Siss sa...

Pucko är ju rätt så dyrt så det skulle kosta ganska mycke om man skulle köpa in den som ingrediens till drinkar, särskilt eftersom den har ett kort utgångsdatum...däremot så finns det ju drinkar med chokladsås, oboy och liknande i! Har en chokladcola-likör hemma som är svingod :P