torsdag, maj 6

title

Var ute och cyklade runt Köpmanholmen med Daniela igår och fy vad otränad man är! Träningsverk i vaderna nu. Plus att sadeln på cykeln som jag lånade var liten, hård och smal. Ingen bra kombo med en stor rumpa. Så nu kan jag typ inte sitta på stolen och göra läxa, istället ligger jag i sängen med datorn på magen. Men men, var ute och rörde på mig i alla fall, och det händer ju inte ofta!

Har sett på "P.S. I love you" idag och lipade som en bebis. Men det är skönt att gråta ibland. 

Nu ska jag och Linus på Chaplin och äta!
8 kommentarer:

sofie sa...

Haha, åh vilket härligt inlägg! Jag vet hur det känns, jag själv har en sån där cykel med universums obekvämaste sadel så man får ont i stjärten efteråt. Kanske ett tecken på att man cyklar för sällan? Hihi! Jag cyklar då alldeles för sällan. Jag hade gärna skaffat en sån där tantcykel med cykelkorg, på det viset hade man ju kunnat cykla o handla. Jag får försöka skaffa mig en sådan. Vilka fina bilder du har knäppt föressten, as always. :-)
Kram!

H sa...

Samma här! Sålde min cykel förra sommaren för att kunna köpa en ny, men dem pengarna försvann till något annat istället! Måste verkligen köpa en i sommar, så tråkigt annars. Visserligen inte så långt till stranden (typ 6 km) men ändå, det går ju lite snabbare! Och ja, tantcykel ska det vara! Så skönt när man kan sitta rakryggad och trampa på, mmm!

Förresten så är det cykelbytardag nu på lördag i Svedjeholmen om du är intresserad! Gå in här http://svedjeholmen.se/ så kan du läsa mer (:

Tack för komplimangen för fotona!

sofie sa...

Åh rackarns! Hade jag varit hemma hade jag absolut befunnit mig i Svedjeholmen på cykelbytardag! Rackarns!!
Vad roligt att också du känner dig fåraktig! :-D Det är så roligt när man hittar en frände. Haha
KRAM

sofie sa...

Hohej! Vi ska åka till Kroatien en vecka tänkte vi. Men om det blir så är ju frågan.. Dumma vulkan

H sa...

Åh vad härligt! Jag håller tummarna för er! :)

Daniela Ramström sa...

Du fick mysiga bilder på köpet med! :D

sara sa...

fina bildeR!

H sa...

Tack! (: