lördag, december 25

24:e december

Så här såg jag ut igår! Notera julklappspappren i bakgrunden : >

Hej alla julfirande människor! Hoppas ni hade en härlig julafton igår!

Själv klev jag upp vid nio på morgonen tillsammans med min älskade och öppnade en massa paket (från honom dvs.)! Rakt så att jag blev generad. Jag fick en mängd presentkort på olika butiker (Gina Tricot, Glitter, Ur&Penn, Åhlens och Make Up Store), ett par öronsnäckor från Skullcandy, två Shea Body Butter, en mugg där det står "Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt" (så sant!), ett par 1-kilos hantlar och slutligen en pärm jag kan sätta in alla mina papper i (istället för att knöla in dem i närmaste skåp).

Linus, än en gång - tack så himla mycket! Om jag kunde skulle du få allt <3

Efter att presentpappren tagit över hela sovrummet hoppade jag i duschen och fixade ordning mig för dagen. Vid tolv, efter lite strul med bilen, åkte vi till Linus pappa för julfrukost. Det var trevligt, gott och allt vad det innebär. 

Klockan två var det dags för andra stoppet, dvs. hemma hos familjen Larssons. Familjen var samlad framför nya Wii, precis som det ska vara alltså, haha! Därefter såg vi Kalle Ankas Jul, Tomten kom på besök med en säck klappar, vi åt middag, Linus som varit hos sin familj kom, vi såg "Tomtetass", sa godnatt till lillebror och till sist tog vi plats runt bordet med nya sällskapsspelet för i år (Familjens frågespel).

Och där satt vi i x antal timmar. Roligt och bra spel. Problemet kom väl när alla blev lite för trött och humören började svacka, haha. Men mys var det ändå!

Andra julklappar jag fick var: pengar, presentkort, laptopstöd med inbyggd fläkt, fotbad med tillhörande pedikyrkit, handvårdsprodukter från Mary Kay, necessär, vantar, ljuslykta, fat med stenformade ljus och tressemmé shampo&balsam. 

Jag fick allt jag önskat och mer därtill! Varenda liten sak och ting var helt enkelt toppen! 

Tack till alla <3