söndag, december 20

fallen snow

Ledsen för dålig uppdatering!

Helgen har sett ut som följande:

Fredag: gick på stan med Westin och Daniela och julhandlade. Lyckades dock inte hitta till alla så jag får ta det på måndag när jag ska till Komvux.

På kvällen gick jag och Daniela på LEX. Det var egentligen meningen att vi skulle vara ett gäng, men det sket sig. Det var kul att göra något annat för omväxlingens skull (jag är inte ute ofta precis) och det var väldigt trevligt att bli sminkad av Daniela innan, jag såg ut som en riktig partypingla! Hon är redan nu så duktig på att sminka, tänk vad hon kommer bli efter att hon gått kursen i Stockholm!

Det var rätt dött på LEX och inte mycket folk man kände heller, plus dålig musik/dj, så det var inte mycket att hurra för, men som sagt, kul att göra något annat för omväxlingens skull!

Lördag/nu: Sov alldeles för länge som vanligt och hann inte plugga som jag skulle gjort. Åt middag på Chaplin, hämtade upp Daniela och sen for vi (jag, Linus och D) på bio och såg "Avatar". Jag tycker att den var väldigt bra, 4 av 5!

Nu ska vi se på Ice Age 3!

2 kommentarer:

sofie s sa...

Hej
Jag är lätt på med den där middagen :D, låter supermysigt. Vilken dag det blir spelar inte så stor roll, helst kanske inte den 2 januari men de andra dagarna funkar perfa, i think ;) pusspuss

H sa...

Okej, vad bra :D Vi får se vad dem andra säger (: