fredag, september 17

basic math

Fredag redan? Ja, natten till fredag då. Men det är sjukt vad dagarna flyger fram. Snart är det oktober och tre månader kvar till julafton. Eller 97 dagar och 20 timmar för att vara exakt. Mysigt. Särskilt tiden fram till dess och nyår, sen har man sikte på sommaren igen. Hösten är en särskilt härlig tid, då man kommit över faktumet att sommaren är över vill säga (det var två veckor sen för mig). Alla härliga färger, den friska luften, frosten på morgnarna och ljudet av löv som prasslar i vinden. Allt känns så rent och friskt på nåt sätt. 

Idag då. For till farmor vid två och det var i stort sett bara middag och sen hej igen. Fick med mig en burk lingonsylt hem, går ju åt som smör! Och det är bara jag som äter, hehe... 

Strax efter att jag kommit hem gick jag till pappa och tränaderoddmaskinen som dem har uppe i gäst-/allrummet. Jag körde i en kvart och såg på TV och lyssnade på musik medans, då gick det snabbt. För ja, det är ju ett plus om tiden går snabbt när man tränar. Särskilt om man inte gillar att träna. Då ordet "träna" skär sig lite i örat. Nämen, såå farligt är det inte. Det är bara det att jag inte gillar att ta ut mig, haha! Fast jag måste hålla med om att känns väldigt skönt när man väl har tränat klart. Då man är varm i kroppen och känner att det tagit. Också är man stolt över sig själv. I alla fall jag, eftersom jag så sällan tränar. 

Anyway. Jag har bestämt mig för att börja ro 15-20 minuter om dagen, fem dagar i veckan (mån-fre). Trots att motivationen inte riktigt är där så känner jag mig ändå lite taggad. Jag vill verkligen få det här att hålla. Jag har ju förutsättningarna liksom; gratis och nära till träningen och framförallt tid! Det är det där med motivationen.. Men det kanske kommer mer och mer eftersom. Vad tror ni?3 kommentarer:

sara sa...

fin bild hannis!

H sa...

Tack (:

Syrran sa...

Det kommer och det där kommer du klara fin fint :D Bra jobbat!