onsdag, september 15

bisou bisou

Jag vet inte vad det är med mig, men jag är så fruktansvärt hungrig! Åt på Subway med pappa vid elva, och det var väl frukosten kan man säga, en skål fil med flingor vid halv ett då jag kom hem och middag (kyckling med currysås och pasta) strax efter fyra. Och nu sitter jag här med en vrålande mage? Kanske det är för att jag var uppe så tidigt idag och inte åt frukost just då? Annars brukar jag ju sova så länge på dan att jag skippar frukosten och bara äter middag typ. Hm. Jaja, inte så intressant. Ska i alla fall snart äta något. M-å-s-t-e  ä-t-a!

Var alltså i stan idag, hade möte på arbetsförmedlingen om det där "jobbgarantin för ungdomar", det var väl typ 30 pers där. Jag skrev under pappret att jag ville vara med så nästa vecka blir det ett möte med handläggaren. 

Åt som sagt frukost/brunch/lunch med pappa på Subway och ååh så gott det var! Drack en skitgod Bonaqua också, tror det var björnbär och hallon. 

När jag kom hem såg jag det första avsnittet av nyaste Gossip Girl-säsongen (4) och jag suktar redan efter mer! Har saknat alla smaskiga intriger, Blairs personlighet, Chuck (!) och alla snygga kläder! Aaah!

Jag har även sett det första avsnittet på The Vampire Diaries (säsong 1 that is) och jag gillar det än så länge! Linus jobbar natt inatt (logiskt) så nu har jag någonting att sysselsätta mig med! TVD får ersätta mitt vampyrbehov since True Blood's nya säsong inte får se dagens ljus förrän om nio månader : < 

P.S svengelska is bra skit!

Inga kommentarer: