torsdag, september 23

vem är väl som du, ingen i hela världen

Albin ringde idag och ville hälsa på. Nuförtiden får han gå själv den lilla sträckan hemifrån till mig, bara jag står nere vid porten och håller utkik efter bilar (dem kör som galningar där ibland). Han är i alla fall väldigt stolt och glad över detta. Eftersom det är rätt tråkigt för honom hemma hos mig så gick vi ut och fotade någon timme. Han har fått min gamla digitalkamera nämligen. Det var trevligt och mysigt. Vi hittade t.ex. snö till Albins förtjusning.

Efter det följde jag med honom hem och spelade basket en stund (han spöade mig som vanligt), sen tränade jag på roddmaskinen och därefter blev det Ica och middag. Åt pizza från Mantovani, som jag fortfarande rapar av.. usch. 

Eftersom Linus har haft en kompis över ikväll så har jag bara legat i sovrummet med datorn och grejat. Missade kvällens Idol så jag kanske ser reprisen innan jag lägger mig. Imorgon har jag möte på arbetsförmedlingen klockan två och jag hoppas jag kommer fatta något av vad min handläggare säger (han bryter nå jävulskt och jag är verkligen inte bra på att förstå dialekter/brytningar).  

finaste lillebror

2 kommentarer:

Sara sa...

vad stor han har blivit! och hallååå.. snö nu? jag hoppas du var vid isrinken och att det är is därifrån :o

H sa...

Haha, ja det var vid isladan xD