torsdag, november 18

onsdag


Usch, vad klockan är mycket! Jag borde gått och lagt mig för längesen. Vet inte ens vad jag gjort sen jag kom hem från jobbet vid åtta? Kollade i alla fall nyss på veckans "Glee" och längtar redan till nästa. Något mer jag längtar efter (minst sagt) är "Harry Potter and The Deathly Hallows" som har premiär nu på fredag. Dock måste jag vänta till nästa vecka innan jag kan se den, börsen ekar tom nämligen. Buhu! :'( Men den som väntar på något gott..

Halva veckan har gått - torsdag och fredag sen är det heeelg! På fredag fyller Albin 6 år, syrran kommer upp och på lördag åker vi tre till badhuset, det blir najs! 

Annars då? Jag har inte tränat på roddmaskinen (eller tränat överhuvudtaget) sen jag började praktiken på Frendo, vilket suger. Det enda positiva är väl att jag ändå gått ner ca 3 kg sen jag började praktiken. Troligtvis för att jag helt enkelt rör mig mer än vanligt. 

Men ändå. Jag skulle vilja träna, men vad?! Jag tycker nästan all form av träning är tråkig. Pratade med Camilla om det där i veckan och kom fram till att om jag ska träna något vill jag att det ska vara något jag t-r-ä-n-a-r på, dvs. boxning, karate, dans eller liknande. Där liksom motionen bara är ett plus i kanten om ni förstår. För att bara stå på en gå-maskin osv är såååå tööööört! Men ja, det gäller bara att hitta min grej och då gäller det ju att pröva på lite grejer också. 
Gah, jag som suger på att ta tag i saker!

Nä, nu måste jag verkligen sova! Ska upp om sex-sju timmar. Tro om man prioriterar duschen, smink och frukost imorgon istället för att snooza 1½ timme? Hmm...

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Afrikansk dans är enligt mig det överlägset roligaste och bästa! Tror det finns en skitbra dvd på Åhléns för 99 kr. Pröva't! :)

sara sa...

vi kan börja gå på pass tillsammas när jag kommer hem :)

SOFÄ sa...

Snackar vi Frendo i gullänget? :-D (Kan hända att jag frågat det redan..)

H sa...

Villemo: Tack för tipset! :D Jag har alltid tyckt det sett roligt och frigörande ut, och det kanske är lättare att släppa loss hemma i tv-rummet? d:

Sara: Vadå för pass tänkte du? (:

Sofä: Nix! Frendo i Bjästa :)