onsdag, december 8

onsdag, dag 3

I morse, eller snarare idag, blev det samma frukost som igår. Skulle kunna skippa mackan egentligen, men den är för god! Sen när vi köpt hem julskinkan kommer det bli ännu godare! Tänk: hårt tunnbröd, mycket smör, en saftig julskinksbit med fettrand i kanterna (det är ju i fettet som smaken sitter vet ni) också lite hederlig senap, åh!

Även 20 minuter på crosstrainern blev det. Jag lär mig mycket om hundar under den tiden ska ni veta. Det är nämligen "Dogs 101" på Animal Planet (som jag föredrar att kolla på) runt två-tre tiden varje dag. Love it! 

Till middag blev det kyckling med pommes, vitlöksröra, fetaost och sallad. Gott! Men lite väl gott? Det här var tredje dagen i rad som jag började hulka och spy upp lite efter maten. Jag vet inte vad det kan bero på.. äter lika mycket som jag brukar göra, vilket är relativt normala portioner (min vikt beror mer på min svaghet för godis och snask än mat). Det enda sammanhang jag kan se är träningen och att jag druckit mer vatten än vanligt. Hmm.. nåja.

Dagens PLUS:

  • bra frukost
  • tränade
  • vatten till maten 
  • stod emot frestelsen att köpa godis osv när jag var på Ica (vilket beror lite på nedanstående skäl, men ändå!)
Det enda jag ska synda med idag är dessa Plopp-godisar som Linus köpte till mig idag. Eftersom jag köpte till honom i helgen ville han ge mig också, dessvärre var han rätt ångerfull eftersom vi ska försöka hålla oss borta från sånt på veckorna. Men ja, nu ligger dem där och jag kan bara inte låta bli!

1 kommentar:

syrran sa...

"Get fit", like it!