lördag, februari 4

moving on

Så här ser det ut i vårt badrumsfönster just nu. Bra isolerat eller? Isen på insidan av fönstret är cirka en halv centimeter tjock och jag tror att min hudkräm har frusit. 
Vad händer annars i vår lägenhet? Det är stopp i avloppet i pannrummet, så vattnet som rinner ut via en slang från tvättmaskinen när vi tvättar har ingenstans att ta vägen förutom i hinkar för tillfället. Annars blir det översvämning som det blev förra veckan då vi först fick reda på problemet. Förhoppningsvis blir det fixat snart eftersom vi har en rejäl hög med tvätt.
Bara problem hela tiden, för att inte börja tala om möglet igen.. 

Älskar denna lägenhet; köket, badrummet, dem öppna ytorna, våra små fönster, egen ingång, vårt trånga lilla sovrum.. det skulle kännas värt alla problem vi gått igenom hittills med pannan, fukten, tvättmaskinen osv. 

Men möglet.. det spelar ingen roll hur mycket vi tycker om att bo här, vår hälsa är långt mycket viktigare. Jag vet att jag redan skrivit om det här tidigare, men det känns bara ledsamt. 

Vi har knappt bott här ett år och måste redan börja kolla efter en ny lägenhet. Klart vi inte skulle bott här resten av livet, men åtminstone 2-3 år. 

Vårt kontrakt går ut i juni, så tills dess ska vi försöka hitta en lägenhet här i Övik. Ni får gärna tipsa! (:

1 kommentar:

sara sa...

tycker fortfarande att hon borde göra något åt alla problem, framför allt möglet :o