onsdag, april 14

14/4 ♥

Idag har jag och Linus varit tillsammans i fyra år. Det har vi firat med relaxen på badhuset, bio och middag (eller ja, Subway, men så är det när det ekar i plånkan). Mys har det varit! Särskilt relaxen (: 

Det känns inte som att vi varit tillsammans i fyra år, tiden har gått så snabbt. Tänk att vi blev tillsammans när jag var 16, och nu är jag 20. Det är stor skillnad på mognaden i förhållandet från då och nu kan jag säga. Men det är det som är det fina, att man växer tillsammans. Och att oavsett hur många år man spenderat tillsammans så finns det fortfarande så mycket att lära om och av varandra. Jag sitter här och tänker på allt jag vill skriva ner här, om Linus, om vårt förhållande och om allt det fina vi delar. Men det är just det, allt vi delar. Dessutom skulle det bli alldeles för långt ändå (: 

Nu blir det snart läggdags, gäspar som en galning här. Bion vi såg var förresten "I love you Philip Morris" med Jim Carrey och Ewan McGregor. Den var riktigt bra, men det är alla filmer med Jim Carrey. Det kan bara inte gå fel. 

1 kommentar: