söndag, september 19

emergency solution

Snart är dagen över och gud så skönt det ska bli att sova sen! Jag håller alltså på att dygna, så att jag ska kunna vara vaken på dagen som resten av folket. 

Har hållit mig sysselsatt med att diska, tvättat en massa, bytt sängkläder, dammsugit och dammtorkat lite. Usch, är alldeles slut. Bara jag sluter ögonen för en sekund känner jag att jag kan somna där och då. Måste dock stå ut till åtminstone nio ikväll, tre timmar kvar alltså. Har inte ätit middag än också måste jag på Ica. Kanske blir en film sen också.

Och ja just ja, såg en film imorse som heter "Simon & Malou", dansk komedi. Den var i alla fall helt underbar och rolig! Rekommenderas!

3 kommentarer:

SOFÄ sa...

Det låter jobbigt det där.. "att dygna". Vad betyder det? Jag skulle gissa på att det innebär att man är uppe ett helt dygn för att komma i rätt rytm igen men som sagt, det är bara en chansning. ;p Nu är klockan halv tio och kanske ligger du och sover sött just nu. :) Kram

H sa...

Haha, det var en bra chansning, för det stämmer! d: Jag la mig vid nio igår (: Känns skönt att kliva upp samtidigt som Linus! d:

sofie s sa...

Tack så himla mycket för dina söta kommentarer Hannah :)