torsdag, oktober 28

onsdag

Aah! Ligger nedbäddad i sängen med håret blött av hemmagjord skalp-kur, min hårbotten är nämligen krispigt torr så här om hösten/vintern. Det är tur att jag har tjockt hår som kan dölja några av skorporna, kan ju inte låta bli att klia! 
 
Förövrigt är kuren gjord på parfymolja av (färskpressad, inga tillsatser) Sandalwood som Linus köpte i Egypten och som tydligen ska vara bra mot torr hy. Han köpte även en parfymolja gjord på Eucalyptus som luktar ljuvligt friskt och gott! Den ska vi använda mest som doftolja för ljus. I alla fall, vet inte riktigt om kuren funkar, men mitt hår brukar åtminstone kännas tjockare och lite lockigare. Det gillas!
 
Annars då? Jobbade från 11.00 till 20.00 idag och det har gått finfint! När jag klev upp i morse blev jag på så bra humör då jag tittade ut, för just då låg allt under ett vackert täcke av frost. Synd bara att det inte höll i sig lika länge som mitt humör. 

Mös i soffan för ett tag sedan med en dramafilm, "Oskuldens tid"/"Cracks" (haha, lite skillnad på originaltiteln och den svenska) med Eva Green som är så vacker! Filmen var hyfsat bra, jag gillar draman som utspelar sig längre bak i tiden som denna gör. 

Nu ska jag ringa älsklingen och säga godnatt! Imorgon jobbar jag 08.00 till 17.00.

Inga kommentarer: