söndag, december 5

great days since tuesday

onsdag: åkte in till stan för att träffa Antonia som jag ju inte hade umgåtts med på år och dar! Vi fikade på Café U&H och mådde gott! Innan dess gick jag på stan ett tag för att kolla utbudet. Köpte ett par örhängen för 29 kr på Ur&Penn och en ansiktsmask av något märke jag inte prövat förut på Åhlens.

torsdag: var tvungen att åka in till stan igen för att lämna papper hos försäkringskassan. Gick förresten aldrig på arbetsförmedlingen dagen innan så jag ska ta det till veckan istället.. typ. Mitt busskort från tiden på Komvux funkar inte längre så nu är det bara att hosta upp 40 kr för tur-och-retur till, vilket suger balle. Fattar inte varför dem konstant måste höja priset för bussresor? Dem kunde åtminstone hålla det lågt för barn och ungdomar.

fredag: Antonia hälsade på; vi åt middag, snackade, såg film och hade det allmänt trevligt! Blev bjuden på Zeunerts Julmust som var god, trots bismaken av kaffe. Men så gillar jag oftast bismaker av kaffe. Bara inte själva kaffet. Ja ni fattar.
finaste Antonia!
lördag: fick ett trevligt samtal efter frukost från en viss Sara Bolin som kom till Sverige i fredags (och inte i mitten av januari som hon lurats med!)! Har för mig att jag var lite trög i början, fattade inte varför hon ringde, blev så förvånad då jag läste "Bolin ringer" på mobilen, haha! I alla fall så åkte jag in till stan med Linus och mötte upp henne, lycka! Gick en runda på stan innan vi satte oss på kära U&H för fika och prat. Därefter åkte vi hem till henne, kollade igenom grejer och bilder från USA, åt gomiddag och mös. Saknat'na så! Minst sagt. Senare på kvällen hämtade Adam upp oss och vi åkte på Max för lite glass/milkshake innan vi drog på bio och såg "Harry Potter and The Deathly Hallows"! Yay! Trots att det var andra gången för mig, hehe!
finaste Sara som äntligen är hemma!
idag: hade lätt kunnat kliva upp klockan tio, men somnade av lathet om och vaknade enbart pga att Linus telefon ringde. Albin kom sedan över och vi var ute en stund, sen låg vi i sängen och spelade online spel på min dator, bl.a. ett snigelspel. Middag åt vi hos min familj där det även bjöds på marängsviss.

Great days som sagt! Och helgen avslutas med ännu mer chips&dipp (åt även i fredags). Känns lite som att jag gör ett sista ryck inför veckan då jag ska försöka ersätta godissuget med russin och klementiner. Ska även ge crosstrainern hemma hos pappa och Camilla ett försökt mån-fre. Wish me luck!

3 kommentarer:

sara sa...

haha lol, du väljer alltid dom fulaste bildenra på mig xD

H sa...

Haha, men jag brukar alltid tänka att det inte spelar någon roll vilken bild jag tar, för du tycker alla är fula typ d:

sara sa...

Hannaaah!
Ta bort denna bild :ooo